Luang Prabang Part III
Door: Nico & Mahena
Blijf op de hoogte en volg Mahena & Nico
22 April 2008 | Laos, Luang Prabang
Na de afdaling opnieuw in de bus om naar de Kuangsi watervallen te gaan, ongeveer 35 km van Luang Prabang. Ohhh ondertussen konden we lekker opdrogen in de airco.. Na een klein uurtje rijden kwamen we aan in het park. Naast een watervalen zwem gelegenheid bleek het park ook nog opvang te hebben van zwarte Aziatische beren en een tijger. De zwarte beren hebben we gezien, de tijger niet die was ziek en lag binnen.
De watervallen waren zeker mooi, zeker het water dit was erg helder en een had een blauwgroene kleur. Onderaan de diverse water valletjes waren er bekkens diemet het verfrissende water was gevuld, je had hier demogelijkheid om te zwemmen. Kortom erg mooi allemaal! Het water was velen malen schoner dan het zwembad van het resort, je zou het mogelijk kunnen drinken zo schoon.
Hierna liepen we terug naar de minibus die terug ging naar het hotel. Voor we weg wilde rijden paniek bij 1 van de verzorgers van de tijger, aangezien deze tijger zo ziek was, moest met spoed naar Luang Prabang om medicijnen te regelen. Ze vroeg of ze met ons mee konrijden hetgeenvoor ons geenprobleem was.
In het hotel aangekomen een verfrissende douche genomen en lekker bijgekomen van een culturele dag.
Tegen een uurtje of 17.15 uur de "stad" in gegaan om te internetten voor een update van de site en na een kleine twee uur lekker gaan eten.