Colombo - Habarana
Door: Mahena
Blijf op de hoogte en volg Mahena & Nico
19 Maart 2012 | Sri Lanka, Habarana
In Pinnawela bezochten we het olifantenweeshuis, die momenteel iets van 65 olifanten telt. We waren kennelijk net te laat voor het bad en konden dus een kudde olifanten gade slaan die net terugkeerden van de rivier. We werden bijna omver gelopen door een kleintje die door de hekken was gekomen, de dondersteen! Hierna stelde onze gids voor om ergens wat te drinken en te eten en tot 14:00 te wachten om een andere kudde te zien baden. Tjsa dat betekende dus bijna 2 uur wachten....mmmmm we stelden voor om wat te drinken en het aan te zien. Wat een geluk, we waren net aangekomen bij de rivier toen een groepje van 8 olifanten aankwam om te gaan baden. Nou dat is het betere werk en dat onder het genot van een verfrissende spa rood.
Na een half uur op het gemak wat gedronken te hebben en de olifanten te hebben bekeken, liepen we terug naar de auto om verder te rijden naar onze eindbestemming: Habarana. Tegen half 5 arriveerden we bij het hotel Chaaya Village. Een mooi hotel, mooie kamer met een mooi park met apen en eekhoorns en een mooi zwembad.
's Avonds wederom genoten van een buffet met erg veel keuze.
20 Maart 2012 - 23:33
Susan:
Hoi hoi, het is nu 00:17 uur en onder het genot van nick cave ben ik net klaar
met het lezen van jullie reis verslagen. Deze zijn weer zeer levendig geschreven
Dank hiervoor! Zo ben ik, lekker thuis van mijn bank, ook weer een beetje op reis.
Nu heb ik ook de foto,s bekeken er ik heb wat vragen
Vraag 1 hoe is het bij het cricketten afgelopen?
Vraag 2 Nico , hoe smaakt de koffie? Zeer belangrijk detail als je met
vakantie bent!
Vraag 3 wordt er tussen door ook iets anders gedronken dan Spa rood / water?
Vraag 4 is het mogelijk om een foto te maken van 1 van jullie hotel kamers,
Ik ben namelijk zeer benieuwd hoe die eruit zien.
Ik ga zo slapen want morgen is het voor deze kleine meid gewoon weer een
werk dag. Geniet van jullie reis en ik wacht met spanning af op onze volgend avontuur.
Dikke kus
21 Maart 2012 - 07:24
Cor Zwart:
Jeetje Mahena en Nico, dat ziet er weer geweldig uit. Ik zag dat olifant Erwin ook aanwezig was :). Feijenoord heeft met 2-0 van FC Twente gewonnen, de rest is niet belangrijk hier. Groetjes en heel veel plezier. -
27 Maart 2012 - 11:09
Linda:
Ik vind de olifantenfoto's helemaal geweldig!! TE schattig:-)
have fun. Kus,Linda